Vil du med på vores rejse?

Vi har et fantastisk produkt. Aspen alkylatbenzin er op til 99 %* renere end almindelig benzin. Bedre for dig, din maskine og miljøet. Brændstof til folk, der ganske enkelt ikke er ligeglade. Vores vision er at give så mange som muligt chancen for at anvende den. 

Aspen består af en videnintensiv organisation med 45 dedikerede medarbejdere. Siden 2006 har vi været ejet af Lantmännen, hvilket har øget vores muligheder for at nå ud med vores alternative og specialtilpassede brændstoffer til endnu flere mennesker, samtidigt med at vi kan frigøre ressourcer til videreudvikling. Aspen alkylatbenzin sælges i dunke og tromler i blandt andet skov- og havebutikker, byggemarkeder og varehuse.

I dag er vi repræsenteret i 17 lande i Europa, og Aspenserien kommer hele tiden ind på nye markeder. Eftersom Europa snart er dækket, går ekspansionen videre mod flere kontinenter.

Grundlaget i Aspens ånd er og bliver, at vores kunder og partnere altid skal have tillid til os og opleve en merværdi i samarbejdet med os. Og ligesom på vores grundlægger Roland Elmängs tid er vores virksomhed kendetegnet ved nytænkning, innovation og et stærkt miljøengagement.

Vores hovedkontor rummer såvel forskning og udvikling som produktion, distribution og lager og ligger i Hindås lige uden for Göteborg. En strategisk beliggenhed ud fra at logistisk synspunkt – ved Riksväg 40 og Landvetter lufthavn. Og i nærheden af søen Aspen, som også har lagt navn til virksomheden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller synspunkter, uanset om du er kunde eller forhandler, eller hvis du vil arbejde hos os.

Velkommen hos Aspen!

Læs mere om vores databeskyttelsespolitik og anvendelse af cookies