Vores produkt er blevet endnu bedre - Børnesikret og nemmere at bruge!

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Aspen altid er på udkig efter muligheder for at udvikle vores produkter. Denne gang er det vores 25 liters dunke, der har fået en overhaling både i forhold til design og funktionalitet; dunkene er nu lige så innovative som indholdet takket være et nyt børnesikret hættesystem og et brugervenligt design. Hvorfor? Because we care.


Sikkerhed er nøglen

Fra nu af kommer vores 25 liters dunke med børnesikrede hætter. De nye hætter er ekstra stramme for at højne sikkerheden. Som voksen er det nemt at åbne og lukke dunkene med hjælp fra specialværktøj. Med de nye funktionaliteter og design overholder alle vores 25 liters dunke nu den europæiske kemikalielovgivning og standard for børnesikret emballage herunder krav til prøvningsmetoder for genlukkelig emballage – også kaldet EC 1272/2008.

Nemmere at håndtere

Brændstofdunke bruges ofte i miljøer, hvor de udsættes for fugt og svingende temperaturer. Det kan nogle gange få dunkens etikette til at falde af; en etikette, som indeholder vigtige sikkerhedsinformationer. Hos Aspen har vi løst denne udfordring for flere år siden ved at bruge specielle IML-dunke og dertilhørende etiketter. Vi var de første til at implementere denne løsning, og vi er stadigvæk de eneste, som bruger den.

Da vi alligevel var i gang med at udvikle et børnesikret hættesystem, tog vi os også den frihed og mulighed at gøre vores 25 liters dunke nemmere at bruge. Vi introducerer derfor følgende nye funktioner til vores dunke: 

  • Et ergonomisk håndtag, der gør det nemmere at hælde brændstoffet

  • En høj dimensionel stabilitet, der minimerer chancen for, at dunken hæver

  • En udluftningshætte, der sikrer en hurtig og jævn tømning af indhold samt sikker genlukning

Because we care

Hos Aspen ønsker vi altid at blive bedre og udfordre status quo. For mere end 30 år siden udviklede vi en revolutionerende benzin: alkylatbenzin. En renere, sundere og mere bæredygtig benzin. Bedre for mennesker, maskiner og miljøet. Med årene har vi konstant forfinet vores produkter. Og nu, med forbedringerne på vores 25 liters dunke, har vi taget et vigtigt skridt videre på vores rejse.

Claes Alin, administrerende direktør i Aspen, siger følgende om udviklingen og fremtiden for Aspen:

»Vi bliver ved med at vokse internationalt, og vi kigger løbende på, hvordan vi kan udvikle og udvide vores sortiment med forskellige produkter, der lever op til vores løfte til kunderne. Vi vil fortsat være de gode drenge i klassen ved at fokusere på, hvad der er bedst for os som mennesker.«

Hvis du vil vide mere om vores nye hættesystem, Aspen alkylatbenzin eller vores historie, kan du læse mere her, eller du kan kontakte os direkte her.