El-krisen har medført mangel på brænde

Mange husejere tager nu sagen i egen hånd og drager ud med motorsaven for at sikre sig nok brænde inden vinteren. En økonomisk smart løsning, forudsat motoren starter som den skal. Her spiller valget af brændstof en afgørende rolle, og herunder forklarer vi hvilket brændstof, der er bedst for maskinen, nabolaget og pengepungen.

 

Nye tider kræver nye tænkemåder

Brændesækkene på markedet er steget i pris, men faldet i antal. Som boligejer bliver det derfor naturligt at tage ud og save eget brænde. Motorsavene bliver varme, og nogle af dem kan klare det bedre end andre. Men det er ikke nødvendigvis alderen eller prisskiltet, der afgør, om motorsaven fungerer som den skal. Eller rettere sagt, at den indfrier sit fulde potentiale.

Det er alt sammen såre enkelt - alle motorer har brug for rent brændstof for at kunne fungere korrekt i lang tid. Det gælder uanset hvor gammel maskinen er, og hvad den kostede. Når du fylder det rette brændstof på, skal du derfor heller ikke bekymre dig om, at motorsaven begynder at arbejde trægt midt i jagten på brænde. Derfor er brændstof, som er renere, altid prisen værd, og den reneste benzin er netop Aspen alkylatbenzin. Det er benzin uden ethanol, der også er fri for mange af de skadelige stoffer, der findes i almindelig E10-benzin. Så slipper motoren for at blive tilsodet, og du slipper for at indånde grimt lugtende udstødning.

Med det rette brændstof i tanken viser du respekt både for motorsaven og dine omgivelser.

Det rette brændstofvalg giver tryghed

Brændetyveri og stress over ikke at kunne få fat i brænde. To særdeles ubehagelige emner, som nu er mere almindelige end nogensinde i den danske dagspresse. Men manglen på brænde behøver ikke føles utrygt. Det er derimod en udfordring, som kræver en langsigtet tilgang. Når du sørger for, at motorsaven fungerer, som den skal, tænker du langsigtet, og først og fremmest økonomisk. Og som vi forklarede ovenfor, er brændstoffet mere en blot et drivmiddel. Det er vigtigere end som så. Valget af brændstof afgør motorsavens ydeevne, men også hvor sundt det er at opholde sig på det sted, hvor du saver. For ingen bryder sig jo om at være i nærheden af den grimme lugt fra udstødningsgas.

Med det rette brændstof i tanken viser du derfor ikke alene respekt for motorsaven, men også for dine omgivelser. For at gøre det har du brug for et brændstof, der er mere rent end almindelig benzin. Du har brug for alkylatbenzin, fra Aspen.

Aspen alkylatbenzin er en sikker hverdagsinvestering i en tid med høje omkostninger.

En motorsav skal altid starte

Især lige nu, hvor det er allermest nødvendigt for villaejeren. Derfor er dit brændstofvalg vigtigere end nogensinde før. Når du fylder tanken på din motorsav med det korrekte brændstof, sørger du for at undgå præstationsproblemer, der skyldes en tilstoppet motor. Din motorsav vil så starte og gøre arbejdet hver gang, når du tager ud for at fælde og save træ.

Med andre ord: Aspen alkylatbenzin er en sikker hverdagsinvestering i en tid med høje omkostninger. Det kan på sigt koste dyrt, hvis du fylder tanken med almindelig E10-benzin. Her kan du læse mere om Aspen alkylatbenzin.