Tænk, når tanken fyldes

Vidste du, at benzinen i din tank er mere end bare brændstof? Faktisk bestemmer den, hvor længe din maskine holder, og hvor sundt dit arbejdsmiljø er. Her forklarer vi, hvordan du undgår dyre reparationsomkostninger og farlige udstødningsgasser – uanset om du skal fælde træer, bygge noget stort eller klargøre dine maskiner til sæsonen.

 

Din motorsav skal altid starte

Sidste år stiftede vi både bekendtskab med el-krise og brændekrise. Det fik mange husejere til at drage ud med motorsaven for at skaffe deres eget brænde til vinteren. Hvordan mon det bliver i år? Det ved vi ikke helt endnu, men meget tyder på, at motorsavene igen bliver varme her til efteråret. Derfor vi gerne give dig noget at tænke på, før du fylder tanken:

Almindelig benzin indeholder bl.a. ethanol, som slider på motoren, karburatoren og gummipakningerne. Men det er ikke kun motorsaven, der får tæsk. Du, der holder den i hænderne, kommer til at arbejde i udstødningsgasser, der indeholder skadelige kulbrinte og andre usunde stoffer.

Aspen alkylatbenzin er ethanolfri og helt op til 99% renere end almindelig benzin. Når vores alkylatbenzin forbrændes, renser den derimod motoren for sod og skadelige belægninger. Samtidig bliver udstødningsgasserne renere, og du slipper for at forurene dit arbejdsmiljø.

Så husk: Jo renere benzin du vælger, desto mere får du for pengene. Med Aspen i tanken starter motorsaven hver gang, og dit arbejdsmiljø bliver sundere.

Arbejde, som ikke går helt i skoven

Vores grundlægger Roland Elmäng bemærkede, hvordan det påvirkede de hårdtarbejdende skovarbejdere at stå i benzindampene og udstødningsgasserne fra deres motorsave. Plus hvor utroligt tidskrævende det kan være, når først motoren begynder at strejke. For over 30 år siden gjorde han noget ved problemet, og den dag i dag realiserer vi Rolands vision om et sikkert og bæredygtigt arbejdsmiljø. Aspen 2 er derfor altid det smarte valg af brændstof, når træer skal fældes, brænde skal kløves, og buskadser skal ryddes.

Arbejd og føl dig tryg

Uanset om du arbejder med store maskiner eller blot udfører reparationer i din fritid, fortjener du naturligvis et arbejdsmiljø, der er lige så sundt, som det er driftssikkert. Og så skal din benzin altså være renere end den, du fylder i bilens tank. Netop derfor findes Aspen alkylatbenzin – den indeholder op til 99 procent færre skadelige kulbrinte. Perfekt til dig, der værdsætter dit helbred, dit miljø og dine arbejdsredskaber. Her findes de rette produkter til trygge arbejdsdage.

Tips før efteråret!

Snart har plæneklipperen og bådmotoren gjort det, de skal for i år. Men før du sætter dem side for vinteren, så husk at fylde tanken med Aspen alkylatbenzin. Så slipper du senere for utætte gummipakninger og slanger, og du undgår, at motoren får tæsk. Almindelig benzin indeholder nemlig ethanol, som slider på maskineriet og binder fugt, hvilket kan medføre rust. Aspens alkylatbenzin er helt uden ethanol, har lang holdbarhed og renser motoren for sod og skadelige belægninger. 

Vi vil være i dine tanke

For vi ved, hvor stor en forskel vi kan gøre for dine maskiner og dit arbejdsmiljø. Du skal kunne arbejde effektivt, uden dyre reparationer eller farlige udstødningsgasser. Med Aspen er det let. Så lad dine maskiner holde længere og fungere bedre – vælg renere brændstof.