El-krisen kræver bæredygtige løsninger

Mange forsøger så vidt muligt at mindske elregningen. Det mærkes især tydeligt på salget af brænde, hvor efterspørgslen i øjeblikket er større end udbuddet. Men også på salg af benzindrevne generatorer, hvor meget er afgørende for, om købet er en god investering eller ej. To udfordrninger, som begge kræver bæredygtige løsninger. Og det er her,  Aspen kommer ind i billedet.

 

Der er akut mangel på brænde i Danmark

Danske boligejere er vant til at byde efteråret og vinteren velkommen med brænde i brændeovnen. Men nu hvor elpriserne slår nye rekorder, bliver markedet finkæmmet i jagten på brændestakke. Derfor er der i dag akut mange på brænde i landet.

Det giver boligejerne lyst til at tage sagen i egne hænder, og mange drager nu ud med motorsaven for at lave brændestabler. En god idé, forudsat man har det rette brændstof i tanken. Det tager tid at fælde træer og save dem i passende længder til kløvning. Og jo længere man opholder sig i skadelige emissioner, desto dårligere er det for kroppen.

Anvend alkylatbenzin fra Aspen da forbliver motorsaven let at starte og nem at vedligholde.

For at undgå dette bør man anvende alkylatbenzin fra Aspen. Det er et ethanolfrit brændstof, som er renere end almindelig benzin. Derved slipper man for udstødningsgasser, der forårsager døsighed og hovedpine – alt imens motorsaven forbliver let at starte og nem at vedligeholde. 

At skabe sin egen el på den rette måde

En benzindrevet generator er en udmærket investering, så længe maskineriet fungerer som det skal. Ellers kan investeringen hurtigt gå hen og blive til en uønsket udgift i en tid, hvor omkostningerne allerede er høje. Her spiller valget af benzin en vigtig rolle. Almindelig benzin, også kaldet E10-benzin, indeholder 10 % ethanol – som binder fugten under opbevaringen, og det kan betyde rust, slid og motorens nedsatte ydelse i generatoren. Men også dårligt lugtende udstødningsgasser, man helst være fri for i det hjemlige miljø.

Heldigvis findes der et bedre alternativ til benzindrevne generatorer. Aspen alkylatbenzin er et ethanolfrit brændstof, der får generatorens motor til at fungere bedre og holde længere. Det betyder, at generatoren starter som den skal, når du har allermest brug for det.  Det vil sige uden dårligt lugtende emissioner i villakvarteret.

Med Aspen i tanken forbliver generatoren en god og bæredygtig investering.

I modsætning til E10 benzin har Aspen alkylatbenzin også lang holdbarhed. Den kan derfor tåle opbevaring, hvilket betyder, at generatorens motor ikke tager skade i løbet af sæsonopbevaringen. Generatoren holder længere, hvilket giver dig tryghed som villaejer i en tid, hvor omkostningerne er høje. Med Aspen i tanken forbliver generatoren en god og bæredygtig investering. Her kan du læse mere om Aspen alkylatbenzin.