Hvad har du i tanken?

 

Nu skinner den skønne sol over skov, sø og land. Det er med andre ord tid til at børste støvet af og starte alle sæsonens maskiner, såsom plæneklipperen, buskrydderen og bådmotoren. Uanset hvad du skal skabe, ordne og lave i foråret og sommeren, er der et vigtigt spørgsmål, du altid bør stille dig selv: hvad har jeg i tanken?

Hvis svaret er Aspen-alkylatbenzin, så tillykke – din maskine klarer opgaverne igen i år. Hvis svaret i stedet er almindelig E10-benzin, er der risiko for, at maskinen bliver svær at starte. E10 indeholder nemlig 10 % ethanol, som binder fugt under opbevaring og kan betyde rust, slitage og nedsat ydeevne for dine maskiner. Men det kan du nemt undgå, når du bryder gamle brændstofvaner og skifter til Aspen. Her er grundene:

Dine maskiner holder længere. Aspens alkylatbenzin renser dine motorer i stedet for at slide på dem. Det betyder, at dine maskiner bliver nemme at starte, og at de bliver nemme at vedligeholde – også efter vinterpausen. Og husk: maskiner, der holder længere, koster mindre.

Dit arbejdsmiljø bliver bedre. Aspen-alkylatbenzin er fri for aromatiske kulstofforbindelser, olefiner, benzen og andre skadelige stoffer, der findes i almindelig benzin. Med Aspen i tanken undgår du og alle omkring dig ildelugtende udstødningsgasser, der forårsager døsighed og hovedpine.

Aspen – det originale siden 1988

Hvis du ejer benzindrevne sæsonmaskiner, har du brug for et brændstof, der gavner arbejdet uden at skade dig eller nogen tæt på dig. Derfor har vi Aspen-alkylatbenzin. Vi har raffineret vores produkt i 35 år og fører stadig an i udviklingen inden for alkylatbenzin. Når du vælger Aspen, kan du derfor være sikker på, at du vælger det bedst mulige brændstof til dig, din maskine og vores miljø. Her finder du det rette brændstof til dine maskiner og hvor du kan købe det.