Kunsten at producere el uden fejl

Vinterkulden er kommet, og nu er der el-krise i landet. Ikke ligefrem en optimal kombination, men heldigvis kan du producere din egen el til villaen ved hjælp af en benzindrevet generator. Men generatorer koster også penge, og derfor er ydeevnen afgørende i en tid, hvor omkostningerne allerede er høje. Så hvordan sikrer man, at generatoren altid starter og fungerer, som den skal? To ord. Aspen alkylatbenzin. I denne artikel forklarer vi hvordan og hvorfor.

 

Der er forskel på brændstof og brændstof

Almindelig handelsbenzin, også kaldet E10-benzin, indeholder 10 % ethanol. Og netop det kan blive et stort problem for benzindrevne generatorer, uanset om de er nyindkøbte eller har flere år på bagen. Årsagen er ethanolens evne til at binde fugten under opbevaringen – og det kan resultere i korrosion, beskadigede gummipakninger og tilstoppede karburatorer i generatoren. Det mærkes på to måder: Enten starter motoren ikke, eller også er ydelsen dårligere.

Med det rette brændstof holder din generator længere.

Med Aspen alkylatbenzin slipper man for dette. Det er en raffineret og renere form for benzin, der er uden ethanol, og derfor holder længere end almindelig E10-benzin. Fylder du tanken med Aspen alkylatbenzin, kan du derfor være sikker på, at generatorens motor starter som den skal og kører mere jævnt, uden at sode igen - også efter sæsonopbevaringen. Med det rette brændstof holder din generator længere, og du behøver ikke tænke på service og reparationer.

 

At spare penge uden at betale ekstra i hverdagen

Som boligejer foretrækker man en generator, der ikke larmer for meget. Det krav påvirker ofte generatorens pris. Men lige så vigtigt er det, hvordan generatoren påvirker miljøet i nærområdet. Ingen bryder sig om udstødningsgasser, der lugter dårligt, vel? Som boligejer bør du derfor være lige så omhyggelig med dit valg af benzin, som du er med valget af generator. Og når det drejer sig om generatorer, er Aspen alkylatbenzin det bedste brændstofvalg, fordi det er så rent.

Med Aspen alkylatbenzin, efterlades slet ingen spor.

Du kan faktisk selv teste det ved at dryppe lidt almindelig E10 benzin på en hvid tallerken og derefter antænde det. Du vil så kunne se spor efter benzinen. Men gør du på samme måde med Aspen alkylatbenzin, efterlades slet ingen spor. Med andre ord: Når du bruger det rette brændstof i generatoren, øges ikke alene ydeevnen – du undgår også at forurene motoren og dine omgivelser.

 

Vælg den rette alkylatbenzin til generatoren

Man tjener meget på en benzindrevet generator, men det at spare penge må aldrig ske på bekostning af dit eller dine nærmestes helbred. Og som allerede nævnt, er brændstoffets renhed ikke kun afgørende for din generator, men også for nærmiljøet – der hvor du, din familie og dine naboer bor.

 

Aspen alkylatbenzin er originalen siden 1988. Det er en renere form for benzin, som gavner maskinen og er mere sund at arbejde med. Derfor er det ikke så sært, at Aspen koster mere end almindelig benzin – der er ganske enkelt flere fordele. Her kan du læse mere om Aspen alkylatbenzin.