Aspens racerbrændstof gør motorsporten mere sportslig.Varemærker er vigtige for motorsporten

I motorsport er det meget vigtigt at have produkter af høj kvalitet uden at skulle gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Man vil bare have "det bedste". Derfor er vi hos Aspen lidt ekstra stolte over, at man vælger vores brændstof at køre på, og at man trygt tanker biler op med motorer til en værdi af mellem 200.000-300.000 SEK.En anderledes konkurrencesæson for STCC TCR Scandinavia

Efter en alt andet end normal konkurrencesæson havde STCC TCR Scandinavia sæsonfinale på Knutstorp Ring den 10. oktober. På grund af coronasituationen troede man i lang tid gennem foråret, at der slet ikke ville kunne gennemføres nogen konkurrence. Men til sidst blev det alligevel besluttet at arrangere en række konkurrencer, men uden publikum. Da løbene blev kørt med klasserne STCC, Porsche Carrera Cup Scandinavia, Formula Nordic og V8 Thunder Cars, var Aspen klar med højoktan-brændstofferne Aspen+ og Aspen R. To højtydende brændstoffer, der giver mere kraft, samtidig med at de overholder internationale løbsregler.

         


Aspen, en officiel leverandør af racingbrændstof

Aspen har i lang tid været officiel leverandør af racingbrændstof til STCC og klasserne Porsche Carrera Cup Scandinavia, Formula Nordic og V8 Thunder Cars i Norden. Og der er primært to grunde til, at vi har et så langvarigt samarbejde med motorsportsbranchen. Den første er stabiliteten og kvaliteten af brændstofferne. Når motoren er indstillet til at køre på et Aspen-brændstof, kan man fokusere på andre ting. Der er ikke brug for at foretage yderligere justeringer, for brændstoffet vil opføre sig på nøjagtigt samme måde, når man tanker næste gang. Den anden er logistikken. I årenes løb har vi skabt rutiner og arbejdsmåder, der forenkler og effektiviserer, noget, som både team og teknikere sætter stor pris på. Aspens brændstoffer er lige så vigtige som enhver anden nøglekomponent for køretøjer, der kører konkurrence på bane.

Man kan faktisk godt vove at hævde, at Aspens racingbrændstoffer gør motorsporten mere sportslig. Dels fordi den ensartede kvalitet af brændstofferne betyder, at alle konkurrerer på lige vilkår, dels fordi de har en mindre indvirkning på miljøet.

Fem korte fakta om Aspens racingbrændstoffer

  • Har altid en høj og ensartet kvalitet.
  • Høj forbrændingshastighed.
  • Mindsker risikoen for skader på motoren.
  • Mindsker slid på motoren og øger levetiden.
  • Færre farlige benzindampe.

Læs mere.
Aspen+
Aspen R