Aspen i dag og i morgen

Aspen er en videnintensiv virksomhed. Fra vores hovedkontor i Hindås uden for Göteborg udvikler vi drivmidler, olier og tilbehør til små motorer.

Vores historie begyndte med en løsning på et svært problem: skovarbejdere, der blev ramt af helbredsproblemer på grund af udstødningsgasser fra motorsave og buskryddere.

Omtanken og engagementet, der førte til denne innovation, kendetegner stadig vores virksomhed den dag i dag. Vores ambition er altid at lancere og sælge produkter, der er mere skånsomme for mennesker, maskiner og miljø.

Aspens produkter sælges i flere lande rundt om i verden. Vores største markeder er stadig i Europa, men væksten er stabil, og planen er, at den skal fortsætte.

Sådan arbejder vi med miljøspørgsmål

Vores produkter er bedre for miljøet end alternativerne på markedet. Men vores ambitioner stopper ikke dér. Vores ambition er at minimere miljøpåvirkningen i alle faser af fremstillingsprocessen, ikke kun ved at overholde lovkravene, men ved at holde en højere standard. Derfor arbejder vi altid aktivt på at indkøbe produkter og tjenester, der har den mindst mulige miljøpåvirkning, både i forbindelse med fremstilling, transport, brug, nedbrydning og genvinding.

Vores ambitioner på dette område er klart formuleret i vores miljøpolitik. Den finder du her. Vi er også certificeret i henhold til ISO 14001. Du kan downloade vores certifikat her.

Om Aspen

Aspen er en del af Lantmännen, et landbrugskooperativ ejet af 20 000 svenske landmænd med operationer i hele værdikæden fra jord til bord. Aspens giver miljøtilpassede brændstoffer og vores virksomhed omfatter brandet Agrol, som er en stor leverandør af smøremidler til det professionelle marked.

Hvis du vil vide mere om Lantmännen, kan du besøge www.lantmannen.com.

Siden Aspen blev startet, har vores produkter elimineret store udslip af skadelige stoffer. Det er stoffer, der har en negativ indvirkning på mennesker, maskiner og miljø.

Det agter vi at fortsætte med.

Vi vil fortsætte med at forbedre vores brændstoffer og udvikle helt nye produkter, der er mere skånsomme for mennesker, maskiner og miljø. Omtanke og engagement var udgangspunktet for vores første produkt, og det vil også være vores ledestjerne fremover. Det kan du stole på.

 

Sådan arbejder vi med kvalitet

Helhedsperspektivet er vigtigt for os hos Aspen. Det præger alt det, vi gør, og den måde, vi driver vores forretning på. Denne holdning er grundlæggende for vores kvalitetsarbejde, som du kan læse mere om her. Det er også den holdning, der skaber de bedste betingelser for god lønsomhed og konkurrenceevne på lang sigt.

Siden 1998 har vi arbejdet med de internationale kvalitets-og miljøstyringssystemer ISO 9001 og 14001. Her kan du downloade vores certifikater ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

 

Sådan håndterer vi dine personoplysninger

Når du besøger vores hjemmesider og andre digitale kanaler eller kontakter os, eksempelvis kundeservice, behandler vi dine personoplysninger. Det er vigtigt for os, at dette sker i henhold til gældende love og regler, at du føler dig tryg ved den måde, vi behandler dine oplysninger på, og at du ved, hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed. Hvis du gerne vil vide mere om dette, kan du læse den fortrolighedspolitik, vi har udarbejdet i samarbejde med vores moderselskab Lantmännen. Den finder du her.