SKIFT BRÆNDSTOF!

Med et forår og en sommer bag os med mere tid end normalt til at bruge havemaskinen, nærmer sig nu også et efterår fuld af køreglæde. Med flere timer ude med din maskine er det endnu vigtigere at skifte til bedre brændstof.

Hav en god forår og sommer med Aspen-produkter

Vi nærmer os en ny forårs- og sommersæson, så glem ikke at gennemgå dine maskiner lige nu, så du er klar til at starte, når græsset begynder at vokse. Hvis du også fylder dem med Aspen alkylatbenzin, er der en god chance for, at de starter allerede ved første ryk.

Næsten al benzin indeholder op til 5 volumenprocent ethanol. En komponent, der kan forårsage korrosion og binde fugt i brændstoffet, hvilket igen kan gøre det svært for motoren at starte og give ujævn motorgang. Ethanol er også et opløsningsmiddel, der kan opløse snavs og aflejringer, der er blevet dannet i en brændstoftank over tid, hvilket resulterer i tilstoppede brændstofsystemer. Det kan give en motor, derhar svært ved at starte, ujævn motorgang og i værste fald motorhavari.

Så der er mange grunde til at erstatte almindelig benzin med Aspen alkylatbenzin. Motoren starter lettere, den kører jævnt og effektivt, og motoren soder ikke igen. Det er simpelthen bedre for dig, din maskine og miljøet.

Aspen Park - nyt sortiment af smøremidler
Hvis du også vil have smøremidler af høj kvalitet til dine maskiner, skal du vælge Aspen Park, som er et nyt sortiment af smøremidler. Den opfylder de nyeste produktspecifikationer og er fremragende til både professionelle og hjemmefiksere. Her kan du læse mere om sortimentet.

Hvordan er dit arbejdsmiljø?

Kan du ligesom os godt lide, når maskinerne er lette at vedligeholde, nemme at starte, men først og fremmest bedre for dig og det miljø, du arbejder i?

Læs mere om, hvordan du kan forbedre dit arbejdsmiljø.

Find det rette brændstof

Har du en totaktsmotor, skal du vælge den røde dunk, som indeholder Aspen 2. Til firetaktsmotorer skal du bruge den blå dunk med Aspen 4. Er du usikker på, hvilken motor din maskine eller båd har? Totaktsmotorer anvendes ofte i motorsave, buskryddere, kapmaskiner, hæksakse og knallerter. Firetaktsmotorer ses ofte i plæneklippere, fræsere, sneslynger, bådmotorer og knallerter.

Se produktsortiment