Det er tid til nye vaner!

Foråret er lige om hjørnet, og endelig kan vi komme i gang med havearbejdet, bådudflugter og sommerens byggeprojekter. Det er en skøn tid at være udendørs, og hos Aspen ønsker vi, at det skal forblive sådan. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at bryde dine brændstofvaner. Du, dine maskiner og alle omkring dig fortjener noget bedre – her kan du læse mere om hvad og hvorfor.Er "standardbenzin" en uvane?

Det afhænger af maskinen. Standardbenzin, også kaldet E10-benzin, er primært beregnet til større køretøjer, der bruges hele året rundt. Men når det kommer til mindre maskiner, såsom din plæneklipper eller bådmotor, kan E10-benzin gøre mere skade end gavn. Benzinen indeholder 10 % ethanol, som binder fugt og kan give problemer med rustdannelser, slitage og motorskade. Men også ildelugtende udstødningsgasser. Så ja – standardbenzin er faktisk en uvane for dig, der gerne vil slå græs, nyde en sejltur, klippe buske, fælde træer eller køre ATV.

Du fortjener noget bedre
Det handler om din og andres luft. Om at kunne arbejde sikkert og fokuseret, passe på de eksisterende maskiner og opleve naturen, uden at nedbryde den. Med nye og sundere brændstofvaner får du, dine omgivelser og dine maskiner det bedre og præsterer derefter. Et skift til Aspen alkylatbenzin er derfor at bryde en usund brændstofvane – og bedre for mennesker, for maskiner og for miljøet. Derfor bør du skifte:

  1. Bedre luft er sund fornuft. Med Aspen alkylatbenzin gør du en forskel for både til dig selv og dine omgivelser. Så undgår du og dine omgivelser de skadelige aromatiske kulbrinter, alkaner og andre skadelige stoffer, der findes i standardbenzin. Det gør hverdagen mere sikker, uden udstødningsgasser, der giver døsighed og hovedpine.

  2. Dine maskiner holder længere. I modsætning til standardbenzin, som fx E10-benzin, er Aspen alkylatbenzin fri for ethanol. Den tåler derfor opbevaring og renser motoren, i stedet for at slide på den. Dine motorer bliver nemme at starte og maskinerne nemme at vedligeholde, selv efter en lang vinter. Kort sagt: Med Aspen i tankerne holder dine maskiner længere og er dermed mere omkostningseffektive.

Udfordre det forældede – vælg det raffinerede

Uanset om du er professionel eller handyman, har du brug for et brændstof, der får dine maskiner til at yde som de skal, uden at du og dine omgivelser tager skade. Alkylatbenzin er svaret, og Aspen er det originale. Vi har raffineret vores brændstoffer i over 30 år, samtidig med at vi er førende inden for udvikling af alkylatbenzin. Mange forsøger at efterligne os, men ingen når den høje kvalitet, som er blevet vores kendetegn. Husk: Kvalitet køber man, kopier må man betale for. Vælg derfor altid rigtigt – vælg Aspen, det originale siden 1988. Her kan du læse mere om det rette brændstof til dine maskiner og her kan du købe det.

Kvalitet køber man, kopier må man betale for