Det bæredygtige arbejdsmiljø


Når du har det godt, performer du bedre. Og når du plejer dine maskiner, holder de længere. Det vidste du sikkert i forvejen. Men vidste du, at dit valg af brændstof påvirker både sikkerheden og produktiviteten på arbejdspladsen? I denne artikel forklarer vi hvordan og hvorfor.

Vælg brændstof med omhu

Alle ved, hvorfor vi har brug for hjelme og beskyttelsestøj, men meget få af os tænker på brændstof. Med alkylatbenzin fra Aspen får du et sundere arbejdsmiljø uden sløvhed og hovedpine, som man ellers kan få af de skadelige stoffer fra traditionel benzin. Det er ikke alt. Dine motorer kører bare mere smooth - helt uden sod – så du er sikker på, at de altid kan starte. Selv når dine maskiner har været opbevaret og skal tages i brug igen. Det betyder, at dine maskiner holder længere, og at de ikke skal serviceres og repareres lige så ofte.

Nogle kroner mere

Du vil gerne tænke langsigtet, arbejde sikkert og på samme tid holde øje med dine omkostninger. Det er derfor afgørende, at du kan kende forskel på kvalitetsbrændstof og traditionel benzin. Vores alkylatbenzin er et ekstra rent brændstof, som holder længere sammenlignet med traditionel benzin, og så er det sundere at bruge vores brændstof. Når du sammenligner med traditionel brændstof, som er billigere end vores, så behøver du ikke at lede efter de mange fordele. Prisforskellen er nemlig et udtryk for forskellen i kvalitet. Du får altid, hvad du betaler for hos Aspen.Vidste du at …?

  • Aspen er det sikre valg. Vores alkylatbenzin indeholder ikke skadelige olefiner eller aromatiske kulstofforbindelser, som du ellers finder i traditionel benzin. Med Aspen er du altså sikker på, at du ikke indånder skadelige stoffer, som kan lede til nedsat arbejdsevne og sygdom. Vores alkylatbenzin medvirker til et godt arbejdsmiljø.

  • Aspen har en rensende effekt. Vores alkylatbenzin er fri for ethanol, men på samme tid renser dine motorer for sod, så de fungerer bedre. I modsætning til E10 benzin har vores alkylatbenzin en længere holdbarhed og kan derfor opbevares over længere perioder. Det betyder også, at dine motorer ikke bliver beskadiget under sæsonbestemt opbevaring. Læs mere om, hvordan Aspen adskiller sig fra E10 benzin. Længe leve dine maskiner!

  • Der er forskel på alkylat og alkylat. For mere end 30 år siden skabte Aspen et revolutionerende brændstof, og vi forstår hvorfor så mange forsøger at kopiere os – det er faktisk en smule smigrende. Men husk én ting: betal for kvalitet, ikke middelmådige kopier. Når du fylder dine tanke med alkylatbenzin fra Aspen, forbliver dine motorer nemmere at starte og nemme at vedligeholde. Vælg altid det rigtige brændstof, vælg Aspen. Den originale siden 1988.

  • Der er også forskel på fossilt brændstof og fossilt brændstof. Når du sammenligner med traditionel benzin, er alkylatbenzin mindre skadeligt for ozonlaget. Og fordi Aspen er så rent, kan det gøre livet nemmere for alle motordrevne maskiner. Vores alkylatbenzin er kort sagt bedre brændstof for mennesker, maskiner og miljøet.

  • Der er brug for benzindrevne maskiner. Der er tider, hvor man kunne ønske sig mere af elektriske og batteridrevne maskiner. Fx når du arbejder i skoven. Det kan her være svært for de elektriske og batteridrevne maskiner at klare opgaven. Derfor er det vigtigt at vælge dit brændstof med omhu. Og når du tanker med Aspen, kan du vide dig sikker på, at du tanker med det bedste og mest bæredygtige brændstof.

Et brændstof til fremtiden

Vi skal tilbage til 1988 og et ønske om at skabe et bedre brændstof. Vores grundlægger, Roland Elmäng, havde set, hvordan skovarbejdere var påvirket af udstødningsgasserne fra deres motorsave. Rolands vision blev senere en realitet, og vi arbejder stadig den dag i dag på at skabe et sikkert og bæredygtige arbejdsmiljø. 

Vi var de første til at producere alkylatbenzin. Og som den originale (og første) har Aspen over 30 år hele tiden forfinet produktet. Vi bliver ved med at udvikle os, og hver eneste dunk med Aspen indeholder flere årtiers research og tests. Det er vores stolthed og vores ansvar. Aspen vil altid være det brændstof, som ønsker det bedste for mennesker, maskiner og miljøet. Læs mere om vores rejse her

Her finder du Aspen

Find din nærmeste forhandler her.